Skip to main content

Over Mechine

Mechine - Digital Agency

Over Mechine
Mechine is een iniatief van Stéphane Moquette en Gabór Baeten (Ooxo.nl). 

Stéphane werkt sinds 2015 als Python developer voor verschillende opdrachtgevers, in de wetenschappelijke hoek alsook in de fintech (financial technology) branche en als Django webdeveloper.

Gabór, is sinds begin 2000 bezig als developer. Gestart als webdeveloper en technisch beheerder bij ICT op School en later Amnesty International. Daarna verder gegaan als zelfstandig ondernemer met zijn digitaal productiebedrijf Ooxo. Zijn specialisme is Drupal Development.

Zowel Stéphane als Gabór zijn al jaren actief in het bemiddelen van projecten voor andere programmeurs. Omdat de vraag naar programmeurs onverminderd stijgt, was het moment daar om de krachten te bundelen.

Waarom Mechine?
Als developer heb je veel te maken met recruiters, detacheerders en andere intermediairs op het gebied van ICT professionals. Helaas hebben veel developers geen prettige ervaringen met dit soort bedrijven. De financiële belangen zijn te groot, je wordt op projecten gezet waar je eigenlijk niet geschikt voor bent, of er is sprake van een culturele mismatch wat betreft de bedrijfscultuur.

Omdat wij al jaren werkzaam zijn als programmeur begrijpen wij de markt als geen ander. Wij weten wat ervoor nodig is om een goede match te maken. Het is niet ons doel om zo snel mogelijk een programmeur te plaatsen. Wij zijn geïnteresseerd in de lange termijn. Mede dankzij onze uitgebreide ervaring is ons portfolio uitgebreid tot bijna 20 programmeurs.

Naast het werven en detacheren van programmeurs produceren wij ook zelf software, applicaties, webshops, apps en websites. Onze developers zijn in te huren als een zelfstandig productie team. Daarbij leveren wij diensten op het gebied van serverbeheer, DevOps en het beheer van digitale applicaties. 

Meer hierover vind je op onze diensten pagina.
Stéphane Moquette

Mechine Manager
& Python Developer

06.41.06.64.01

stephane@mechine.nl

Gabór Baeten

Mechine Manager
& Drupal Developer

06.45.03.90.67

gabor@mechine.nl

Postadres
  •   Nieuwstraat 52
    3732 DM, De Bilt
Bezoekadres
  •   Dorpsstraat vo Steenstraat 12
    3732 HJ, De Bilt
Contact
About Mechine
  • Digital Agency
  • Developers
  • Development
  • & ICT services

© 2019 mechine.nl.